Forum Forum Kraków Tigers Strona Główna Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Rejestracja Zaloguj FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy
Cichy

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Forum Forum Kraków Tigers Strona Główna · Powitania
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Cichy

PostWysłany: Wto Cze 15, 2010 6:59 pm    Temat postu: Cichy Odpowiedz z cytatem

Witajcie!

Na imię mi Wojtek i jestem Waszym kibicem - a dokładnie już tylko kibicem, ponieważ w FA grałem 11 lat temu, w warunkach partyzancko-dywersanckich, a wszyscy pukali sie nam po głowie mówiąc, że w Polsce tego sportu nikt nigdy nie kupi, miło widzieć jak bardzo się pomylili. Dotychczas kibicowałem Wam "zdalnie", śledząc wyniki i poczynania w internecie, ale ostatnio się przemogłem-wygospodarowałem więcej czasu i pojawiłem się na meczu z Pomorzem, po którym mam mocne postanowienie chodzić na wszystkie Wasze spotkania, na razie w Krakowie, ale w przyszłości może i na wyjeździe; ponieważ zauważyłem, że wszystko jest na wysokim poziomie tylko...... kibiców brakuje Sad No i jakieś cheerleaderki by sie przydały Laughing Laughing Laughing Ja już jestem stary (30 lat) to bym sobie oko pocieszył Laughing Przyznam się że kusi mnie by jeszcze stanąć na murawie; ale zobaczymy jak to będzie. Trzymam za Was kciuki 19-ego, a 3-go lipca oczywiście przyjadę na Juvenie aby Wam kibicować. To tyle mojego przywitania; życzę Wam samych sukcesów.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Piotr
Tygrysek

PostWysłany: Sro Cze 16, 2010 8:58 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Również witamy
i zapraszamy na nasze mecze. Co do wieku, hmm... jak słyszę, że 30 lat to starość to mnie skręca Evil or Very Mad Mam 34 i jakoś daję radę jako zawodnik Very Happy

do zobaczenia
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Forum Forum Kraków Tigers Strona Główna · Powitania Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: