|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Cichy
|
Wysłany: Wto Cze 15, 2010 6:59 pm Temat postu: Cichy |
|
|
Witajcie!
Na imię mi Wojtek i jestem Waszym kibicem - a dokładnie już tylko kibicem, ponieważ w FA grałem 11 lat temu, w warunkach partyzancko-dywersanckich, a wszyscy pukali sie nam po głowie mówiąc, że w Polsce tego sportu nikt nigdy nie kupi, miło widzieć jak bardzo się pomylili. Dotychczas kibicowałem Wam "zdalnie", śledząc wyniki i poczynania w internecie, ale ostatnio się przemogłem-wygospodarowałem więcej czasu i pojawiłem się na meczu z Pomorzem, po którym mam mocne postanowienie chodzić na wszystkie Wasze spotkania, na razie w Krakowie, ale w przyszłości może i na wyjeździe; ponieważ zauważyłem, że wszystko jest na wysokim poziomie tylko...... kibiców brakuje No i jakieś cheerleaderki by sie przydały Ja już jestem stary (30 lat) to bym sobie oko pocieszył Przyznam się że kusi mnie by jeszcze stanąć na murawie; ale zobaczymy jak to będzie. Trzymam za Was kciuki 19-ego, a 3-go lipca oczywiście przyjadę na Juvenie aby Wam kibicować. To tyle mojego przywitania; życzę Wam samych sukcesów. |
|
| Powrót do góry |
|
|
Piotr Tygrysek

|
Wysłany: Sro Cze 16, 2010 8:58 am Temat postu: |
|
|
Również witamy
i zapraszamy na nasze mecze. Co do wieku, hmm... jak słyszę, że 30 lat to starość to mnie skręca Mam 34 i jakoś daję radę jako zawodnik
do zobaczenia _________________ # 50
Rzeczy poważne należy traktować lekko
 |
|
| Powrót do góry |
|
|
|
|